Değişiyoruz, Gelişiyoruz, Güzelleşiyoruz!

"Dünyada değişmeyen tek şey, DEĞİŞİMİN KENDİSİDİR!"

2023-2024 Eğitim-öğretim yılına 26 öğrencimizle "Merhaba" dedik. Öğrencilerimizin istekleri, okulumuzun ihtiyaçları doğrultusunda eğitimde birtakım aksamalar olmasın eğitim-öğretimimiz dahe neşeli daha güçlü daha özverili olması için ilgili makamlara yazı göndererek bu istek ve ihtiyaçlarımıza olumlu dönüş aldık. Kasım-Aralık ayında bu istek ve ihtiyaçlarımız için ustalarımızla beraber çok çalıştık çok çabaladık. İsteklerimiz gerçekleşti, İhtiyaçlarımız giderildi. Bu vesile ile MArdin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Artuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

1. Okulumuz iç ve dış boyandı.
  2. Anasınıfı kurulması için lojman sınıfa çevrildi.
  3. Okulumuz ihtiyaçları doğrultusunda azalan su sıkıntısı ek depo ile çözüldü.
  4. Anasınıfına su bağlandı.
  5. Anasınıfına öğretmenlerin ve öğrencilerin ihtiyaçları için mutfak kuruldu.
  6. Okulun demir korkulukları onarıldı ve boyandı.
  7. Anasınıfının girişi onarıldı ve demir korkuluk takıldı.
  8. Okulun ve anasınıfının elektirik tesisatı yenilendi.
  9. Okulun ve sınıfın aydınlatması yenilendi.
  10. Okulun girişinde biriken su sorunu çözülerek kaldırım yükseltildi ve fayans ile kaplandı. Biriken su için ise tahliye kanalı ile su birikmesi engellendi.06-01-202406-01-202406-01-202406-01-202406-01-202406-01-202406-01-2024